FB_IMG_1629356024161.jpg

KANTARELLIKASTIKE

 

1 l kantarelleja silputtuna

voita

1  sipuli silputtuna

2 isoa valkosipulinkynttä silputtuna

3/4 dl kuivaa valkoviiniä

2 dl kuohukermaa

mustapippuria myllystä

timjamia

Falksalt Gourmet-herkkutattisuolaa (myydään Tampereella Keittiöelämää-liikkeessä)

2 rkl sherryä

200 g kantarellituorejuustoa

 

 

 

Hauduta herkkutattisilppua kuivalla pannulla hetki, jotta suurin osa nesteestä haihtuu pois. Lisää pannulle voita, sipulisilput ja herkkutattisuola ja kuullota muutama minuutti, kunnes sipuli pehmenee.

Kuullota voissa sipulit ja kantarellit. Lisää mausteet sekä viini  ja anna kiehahtaa. Lisää kerma ja anna hautua kannen alla n. 15 min. Käännä levy pois päältä ja lisää sherry ja tuorejuusto. Anna juuston sulaa joukkoon välillä sekoitellen.

 

 

 

 

TÄYTETYT PASTASIMPUKAT

 

100 g Conchigioni Rigati-simpukkapastaa (keitä öljytilkalla ja suolalla maustetussa vedessä)

 

Ruokia%20ja%20leivonnaisia%2024.3.2015%2

 

täyte:

voita

1 sipuli silputtuna

2 isoa valkosipulinkynttä silputtuna

2 dl silputtuja herkkutatteja pakastimesta

gourmetsuolaa

mustapippuria myllystä 

timjamia

200 g kantarellituorejuustoa

2 dl parmesanraastetta

2 kananmunaa

 

 

 

 

Hauduta herkkutattisilppua kuivalla pannulla hetki, jotta suurin osa nesteestä haihtuu pois. Lisää pannulle voita, sipulisilput ja herkkutattisuola ja kuullota muutama minuutti, kunnes sipuli pehmenee.

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja soseuta täyte sileäksi monitoimikoneessa. Lusikoi täytettä keitettyihin pastasimpukoihin.

Kaada kantarellikastike voideltuun uunivuokaan ja asettele täytetyt simpukkapastat kastikepedille.

 

FB_IMG_1629356034606.jpg

Laita vuoka 225 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi, kunnes täytetyt pastat ovat saaneet hiukan väriä.

 

FB_IMG_1629356031561.jpg