FB_IMG_1628062929193.jpg

GRILLATUT POSSUN TOMAHAWK-KYLJYKSET

 

marinadi:

1 dl öljyä

1 dl kuivaa valkoviiniä

4 rkl juoksevaa hunajaa

3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

2 rkl Poppamies Sriracha Rub-mausteseosta

2 tl suolaa

1 tl mustapippurirouhetta

 

 

 

Sekoita marinadin ainekset keskenään, anna kyljysten maustua yön yli marinadissa ja grillaa kypsiksi.

 

 

 

 

HALLOUMI-KASVISVARTAAT

 

4 rkl rypsiöljyä

2 rkl Poppamies Garlic Rub-mausteseosta

1 pkt halloumia

1 kesäkurpitsa

2 punaista makeaa suippopaprikaa

1 iso kesäpunasipuli lohkoina

 

 

 

Sekoita Garlic Rub ja öljy keskenään.

Leikkaa kasvikset ja halloumi sopivan kokoisiksi paloiksi.

Pujota halloumit vartaisiin vuorotellen kasvisten kanssa ja sivele vartaat Garlic Rub-öljyllä. 

 

 

 

 

GRILLATTU VARHAISKAALI

 

1/2 varhaiskaalia

noin 50 g voita sulatettuna

noin 1 rkl juoksevaa hunajaa

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

 

 

Leikkaa kaalinpuolikas kahtia. Sekoita hunaja voisulan joukkoon ja sivele kaalit kauttaaltaan seoksella. Pyöräytä pintaan myös suolaa ja mustapippuria myllystä. Grillaa täydellä teholla, kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoile heti.

 

 

Tarjoiluun Poppamies White Barbeque-kastiketta.