FB_IMG_1628062923631.jpg

COLA-BOURBON BBQ-KASTIKE

 

3 prk tomaattipyreetä

5 dl Coca Colaa (ei mitään light-versiota!)

1 dl bourbon-viskiä (Jim Beam)

1/2 dl fariinisokeria

1/2 dl worchestershirekastiketta

1 rkl soijaa

1 rkl tummaa balsamicoa 

2 tl savustettua paprikajauhetta

1/2 tl suolaa

2 rkl Poppamies Chipotle-kastiketta

1  1/2 tl mustapippurirouhetta

2 tl korianterijauhetta

2 tl juustokuminaa

1 rkl valkosipulijauhetta

1 rkl sipulijauhetta

1 tl Poppamiehen nestemäistä savuaromia

 

 

 

Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin tunnin verran. Kastikkeen voi keitellä valmiiksi jääkaappiin jo useita päiviä ennen tarjoilua.

 

 

 

NAUDANLIHA-KASVISVARTAAT

 

400 g naudan sisäfileetä

1 kesäkurpitsa

1 iso punainen suippopaprika

1 iso kesäpunasipuli

 

 

 

lisäksi:

1 pkt grillijuustoa

loraus oliiviöljyä

 

 

 

Leikkaa liha ja kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi ja pujottele vartaisiin. Sivele Cola-Bourbon-kastikkeella.

Leikkaa grillijuusto siivuiksi ja sivele molemmin puolin oliiviöljyllä.

Grillaa, kunnes pinta on saanut väriä., Halutessasi voit glaseerata vartaat vielä uudelleen grillaamisen aikana/jälkeen.

Lisäksi lautasella Poppamies White Barbeque-kastiketta.

 

FB_IMG_1628062920275.jpg