20210819_115440.jpg

KEBABPASTA

 

1 sipuli silputtuna

3 valkosipulinkynttä silputtuna

loraus oliiviöljyä

300 g kebablihaa

1 punainen makea suippopaprika 

2 dl kuohukermaa

1 prk pieniä ananaspaloja liemineen

1 pala (170 g) Aura-juustoa murennettuna

1 tl sokeria

1 tl suolaa

2 tl savustettua paprikajauhetta

1 tl mustapippurirouhetta

1/2 prk valutettuja jalapenoviipaleita

1 prk (200 g) Creme Bonjour Paahdettu paprika-tuorejuustoa

 

 

lisäksi:

250 g simpukkapastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)

vastaraastettua parmesan-juustoa

 

 

 

Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää loput ainekset tuorejuustoa lukuunottamatta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla vajaa puoli tuntia ja keitä pasta sillä välin.

Siirrä kasari pois levyltä ja sekoita tuorejuusto kastikkeeseen. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoa heti vastaraastetun parmesaanin kera.