FB_IMG_1626032561341.jpg

TEX MEX VUOLUBROILERPIIRAS

 

pohja:

100 g huoneenlämpöistä voita

1 dl perunasosejauhetta

2 dl Myllärin tummia paahdetut siemenet-sämpyläjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta

1 dl kylmää vettä

 

 

 

täyte:

nokare voita

1 sipuli

3 valkosipulin kynttä

1 pkt (200 g) Vuolu Broileria (Fajita)

1 pss (150 g) Aura-murua

1 pallo mozzarellaa kuutioituna

1 prk pieniä ananaspaloja valutettuna

2 prk Koskenlaskija Cheddar-Jalapeno

150 g creme fraiche

2 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub-mausteseosta

1 tl mustapippurirouhetta

1 tl savustettua paprikajauhetta

2 rkl jalapenoviipaleita silputtuna

2 kananmunaa

 

 

 

pinnalle:

kesäpunasipulia ohuina renkaina

150 g savuchili-sulatejuustoa raastettuna

 

 

 

Nypi pohjan voi ja kuivat ainekset murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla ja esipaista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 


Kuullota sipulisilput öljyssä. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos esipaistetun pohjan päälle. Asettele punasipulisipulirenkaat vierekkäin täytteen päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa puolisen tuntia.