FB_IMG_1628062943578.jpg

NAUDANLIHA GYROS

 

noin 500 g naudan ulkofileetä

Poppamiehen Hot Bourbon BBQ-kastiketta

 

 

Ota liha huoneenlämpöön parisen tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa filee pitkittäin keskeltä kahtia noin sentin paksuisiksi pihveiksi. Sivele pihvit molemmin puolin BBQ-kastikkeella ja pujota pihvit kolmeen vartaaseen "torniksi" niin, että vartaat ovat keskellä pihvejä. Grillaa välillä käännellen, kunnes pinta on saanut väriä. Sivele varrasta BBQ-kastikkeella muutaman kerran grillauksen aikana.

 

 

 

GRILLATUT VARHAISPERUNAT

 

15 kpl uusia perunoita (Annabelle)

1 dl rypsiöljyä

2 rkl Poppamis Louisiana Cajun Rub-mausteseosta

 

 

 

Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna perunoiden jäähtyä kunnolla. Sekoita Garlic Rub öljyn joukkoon. Pujota perunat varrastikkuihin (jos käytät puisia grillivartaita, liota niitä ensin vedessä) ja sivele perunoiden pinnat kauttaaltaan mausteöljyllä. 

Grillaa perunat kuumassa grillissä, kääntele vartaita muutaman kerran grillaamisen aikana. Grillaamiseen kuluu aikaa noin 15 minuuttia.