LASAGNE
broilerkastike:
1 sipuli silputtuna
4 valkosipulin kynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
2 pkt (á 250 g) maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 dl kuivaa valkoviiniä
3 prk tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa (Mutti)
1 kanafondikuutio
1 rkl oreganoa
1 rkl timjamia
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 1/2 tl mustapippurirouhetta
1 1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilijauhetta
Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää broilersuikaleet ja paista kypsiksi. Lisää valkoviini ja sekoittele pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.
maitokastike:
100 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 l täysmaitoa
ripaus muskottipähkinää
valkopippuria
suolaa
Sulata voi kattilassa jossa on tarttumaton pinnoite. Lisää jauhot ja maitoa pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hetki, jotta kastike sakenee. Mausta.
lisäksi:
lasagnelevyjä
2 palaa (á 125 g) parmesan-juustoa raastettuna
Laita aineksia kerroksittain lasagnevuokaan: ensin broilerkastiketta, sitten maitokastiketta, kerros parmesan raastetta ja sitten lasagnelevyjä. Päällimmäiseksi jää kerros molempia kastikkeita ja parmesaania. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.