FB_IMG_1617528130557.jpg

LOHKOPERUNAT

 

8 reilun kokoista Rosamundaa

2 rkl rypsiöljyä

Poppamies Louisiana Cajun Rub-mausteseosta maun mukaan

 

 

Pese perunat huolellisesti juuresharjalla. Leikkaa perunat haluamasi kokoisiksi lohkoiksi, liota perunalohkoja kylmässä vedessä 30-60 minuuttia. Nosta perunalohkot kolminkertaisen talouspaperin päälle ja kuivaa ne huolellisesti. Kääntele öljy ja mausteseos perunoiden joukkoon ja siirrä perunat Air Fryerin kypsennyskoriin. Kypsennä 180 asteessa ensin 10 minuuttia, hölskyttele koria ja kypsennä taas 10 minuuttia. Hölskyttele taas koria ja kypsennä vielä 10 minuuttia. 

 

 

FB_IMG_1617528133515.jpg

Tällä kertaa lohifilee maustettiin vain hyvin kevyesti suolalla ja sen jälkeen pintaan hierottiin Poppamiehen Louisiana Cajun Rub-mausteseosta. Hunaja-viskiglaseeraus tottakai tehtiin kuten aina ennenkin. Tarkemmat ohjeet Loimulohen valmistukseen vaihekuvineen löytyy täältä.

 

 

FB_IMG_1617528139275.jpg

Lisäksi lautasella Kukkakaaligratiinia ja Grillattuja jättikatkarapuja ja Paahdettu valkosipuli-dippiä.

 

 

FB_IMG_1617528120198.jpg

Viinilasillinen: Ruppertsberger R Riesling Organic 2019