LOHKOPERUNAT
8 reilun kokoista Rosamundaa
2 rkl rypsiöljyä
Poppamies Louisiana Cajun Rub-mausteseosta maun mukaan
Pese perunat huolellisesti juuresharjalla. Leikkaa perunat haluamasi kokoisiksi lohkoiksi, liota perunalohkoja kylmässä vedessä 30-60 minuuttia. Nosta perunalohkot kolminkertaisen talouspaperin päälle ja kuivaa ne huolellisesti. Kääntele öljy ja mausteseos perunoiden joukkoon ja siirrä perunat Air Fryerin kypsennyskoriin. Kypsennä 180 asteessa ensin 10 minuuttia, hölskyttele koria ja kypsennä taas 10 minuuttia. Hölskyttele taas koria ja kypsennä vielä 10 minuuttia.
Tällä kertaa lohifilee maustettiin vain hyvin kevyesti suolalla ja sen jälkeen pintaan hierottiin Poppamiehen Louisiana Cajun Rub-mausteseosta. Hunaja-viskiglaseeraus tottakai tehtiin kuten aina ennenkin. Tarkemmat ohjeet Loimulohen valmistukseen vaihekuvineen löytyy täältä.
Lisäksi lautasella Kukkakaaligratiinia ja Grillattuja jättikatkarapuja ja Paahdettu valkosipuli-dippiä.
Viinilasillinen: Ruppertsberger R Riesling Organic 2019
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.