FB_IMG_1616506260057.jpg

HELPPO SAVUCHILIKASTIKE

 

300 g (2 prk) creme fraiche

1-2 rkl Poppamiehen Vampyree-tahnaa (maun mukaan)

 

 

Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa ainakin puolisen tuntia.

 

 

 

RANSKALAISET PERUNAT

 

8 reilun kokoista Rosamundaa

2 rkl rypsiöljyä

suolaa maun mukaan

 

 

Kuori perunat tai pese ne huolellisesti juuresharjalla. Leikkaa perunat haluamasi kokoisiksi lohkoiksi, liota perunalohkoja kylmässä vedessä 30-60 minuuttia. Nosta perunalohkot kolminkertaisen talouspaperin päälle ja kuivaa ne huolellisesti. Kääntele öljy perunoiden joukkoon ja siirrä perunat Air Fryerin kypsennyskoriin. Kypsennä 180 asteessa ensin 10 minuuttia, hölskyttele koria ja kypsennä taas 10 minuuttia. Hölskyttele taas koria ja kypsennä vielä 10 minuuttia. Mausta kypsät perunat suolalla.

 

 

 

TÄYTETYT BROILERFILEET

 

4 broilerin rintafileetä

suolaa ja mustapippuria myllystä

chili-savusulatejuustoa raastettuna

2 pkt (á 170 g) HK Amerikan pekonia

 

 

 

Mausta fileet molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa broilerfileet "taskuiksi". Täytä raastetulla savuchilisulatejuustolla. 

Kiedo jokaisen täytetyn fileen ympärille 2-3 siivua pekonia. Kypsennä  Air Fryerissa 200 asteessa 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

 

FB_IMG_1617528099689.jpg

 

FB_IMG_1617528090289.jpg

Myös Paahdettu valkosipulidippi sopii mainiosti tälle ruoalle.