20210314_182658.jpg

KANANUGETIT AIR FRYERISSA

 

1 pkt (800 g) broilerin ohutleikkeitä

 

 

leivitykseen:

1 dl vehnäjauhoja

1-2 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub-mausteseosta

2 kananmunaa

2 dl pankoauhoja

 

 

 

 

Leikkaa broilerfileet 3 osaan pitkittäin.

Mittaa lautaselle vehnäjauhot ja mausteet ja sekoita hyvin.

Riko kananmunat toiselle lautaselle ja sekoita vispilällä rakenne rikki.

Mittaa panko-jauhot kolmannelle lautaselle.

.

Pyörittele broilerfileet ensin vehnäjauhoseoksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi vielä pankojauhoissa. 

 

Kypsennä Air Fryerissa 180 asteessa 10 minuuttia.

 

 

 

RANSKALAISET PERUNAT

 

8 reilun kokoista Rosamundaa

2 rkl rypsiöljyä

suolaa maun mukaan

 

 

 

Kuori perunat tai pese ne huolellisesti juuresharjalla. Leikkaa perunat haluamasi kokoisiksi lohkoiksi, liota perunalohkoja kylmässä vedessä 30-60 minuuttia. Nosta perunalohkot kolminkertaisen talouspaperin päälle ja kuivaa ne huolellisesti. Kääntele öljy perunoiden joukkoon ja siirrä perunat Air Fryerin kypsennyskoriin. Kypsennä 180 asteessa ensin 10 minuuttia, hölskyttele koria ja kypsennä taas 10 minuuttia. Hölskyttele taas koria ja kypsennä vielä 10 minuuttia. Mausta kypsät perunat suolalla.

 

 

 

SRIRACHA-KUKKAKAALIT AIR FRYERISSA

 

 

1 kukkakaali (noin 1 kg)

2 rkl öljyä

1 rkl Poppamiehen Sriracha Rub-mausteseosta 

 

 

 

Huuhdo kukkakaali huolellisesti ja irrota nuput toisistaan (leikkaa tarvittaessa veitsellä pienemmiski, jotta saat samankokoisia paloja). Kääntele öljy ja Sriracha Rub kukkakaalien joukkoon ja kypsennä Air Fryerissa 180 asteessa 10 minuuttia.

 

 

tarjoiluun:

Poppamiehen Mango-Habanero-majoneesia

 

 

Viinilasillinen:Ruppertsberger Organic Vegan  Riesling 2018