KAHDEN LOHEN KEITTO
8 kiinteää perunaa (Nicola)
1 pieni lanttu
1 palsternakka
3 porkkanaa
2 kalafondikuutiota
vettä
1 sitruunan raastettu kuori + mehu
suolaa ja mustapippurirouhetta maun mukaan
500 g ruodotonta ja nahatonta kirjolohifileetä kuutioituna
150 g kylmäsavulohiviipaleita kuutioituna
1 pkt Koskenlaskija Voimakas
3 dl kuohukermaa
3 kevätsipulia silputtuna
reilusti tuoretta tilliä
Kuori ja lohko perunat, lanttu, palsternakka ja porkkanat, laita ne kattilaan ja vettä sen verran että kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Lisää fondikuutiot, sitruunankuoriraaste, sitruunamehu, suolaa ja mustapippuria. Keitä juurekset lähes kypsäksi ja lisää sitten kalat, kerma ja sulatejuusto. Keitä vielä, kunnes kala on kypsää. Lisää lopuksi silputut kevätsipuli ja tilli.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.