GRILLATTU VARHAISKAALI
1/2 varhaiskaalia
noin 50 g voita sulatettuna
noin 1 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Leikkaa kaalinpuolikas kahtia. Sekoita hunaja voisulan joukkoon ja sivele kaalit kauttaaltaan seoksella. Pyöräytä pintaan myös suolaa ja mustapippuria myllystä. Grillaa täydellä teholla, kunnes pinta on saanut väriä. Tarjoile heti.
GRILLATTU TOMAHAWK
suolaliemi:
1 l vettä
50 g hienoa merisuolaa
lisäksi:
Poppamies Hot Bourbon BBQ-kastiketta
Kiehauta desi vettä ja liuota siihen suola. Lisää loppu vesi. Kaada suolaliemi esim. vahvaan pakastepussiin ja upota tomahawk suolaliemeen. Sido pakastepussi kunnolla kiinni ja nosta se vielä varmuuden vuoksi kulhoon.
Anna tomahawkin suolaantua jääkaapissa vuorokauden ajan.
Ota tomahawk huoneenlämpöön pari tuntia ennen grillaamista.
Kuumenna grilli ja sivele tomahawk kauttaaltaan BBQ-kastikkeella.
Grillatessa kannattaa käyttää grillausalustaa.
Grillaa tomahawkia yhteensä noin puoli tuntia, välillä käännellen. Sivele pinta BBQ-kastikkeella joka kerta kun käännät tomahawkin. Tomahawk on valmis (hieman punertava sisältä), kun mittari näyttää 55-57 astetta lihan keskeltä mitattuna.
VALKOSIPULIPERUNAT GRILLISSÄ
1500 g peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
6 valkosipulinkynttä
suolaa myllystä
valkopippuria myllystä
1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka, maustamaton
Ota esille 3 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät perunat tartu kiinni.
Jaa peruna-sipuliseos keskelle folioita ja purista jokaiseen nyyttiin 2 valkosipulinkynttä.
Pyöräytä päälle suolaa ja valkopippuria myllystä.
Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle, sulje nyytit tiiviisti ja grillaa noin 30-40 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.