TÄYTETTY KANA-PEKONIRULLA
1 pkt (180 g) Amerikan pekonia
800 g broilerin ohutleikkeitä
suolaa ja mustapippuria myllystä
3 palloa mozzarellaa
vihreää pestoa
aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita
vastaraastettua parmesaania
Asettele pekonisiivut kelmun päälle levyksi. Asettele päälle broilerleikkeet "levyksi". Pyöräytä päälle suolaa ja mustapippuria myllystä.Leikkaa mozzarellat ohuiksi viipaleiksi ja asettele viipaleet vierekkäin broilerfileiden päälle. Sivele päälle pestoa ja ripottele päälle aurinkokuivatut tomaatit sekä parmesanraste.
Rullaa kelmun avulla ja kypsennä 225 asteisessa uunissa 30-45 minuuttia, kunnes pinta on saanut kunnolla väriä.
Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoile esim. hunajaisten ruusukaalien ja parsarisoton tai ratatouillen kanssa.
Viinilasillinen: Zensa Fiano Organico 2019
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.