FB_IMG_1581866450227.jpg

TÄYTETTY KANA-PEKONIRULLA

 

1 pkt (180 g) Amerikan pekonia

800 g broilerin ohutleikkeitä

suolaa ja mustapippuria myllystä

3 palloa mozzarellaa

vihreää pestoa

aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita

vastaraastettua parmesaania

 

 

 

Asettele pekonisiivut kelmun päälle levyksi. Asettele päälle broilerleikkeet "levyksi". Pyöräytä päälle suolaa ja mustapippuria myllystä.Leikkaa mozzarellat ohuiksi viipaleiksi ja asettele viipaleet vierekkäin broilerfileiden päälle. Sivele päälle pestoa ja ripottele päälle aurinkokuivatut tomaatit sekä parmesanraste. 

FB_IMG_1581866456524.jpg

FB_IMG_1581866453620.jpg

FB_IMG_1589379973112.jpg

Rullaa kelmun avulla ja kypsennä 225 asteisessa uunissa 30-45 minuuttia, kunnes pinta on saanut kunnolla väriä.

Leikkaa rulla viipaleiksi ja tarjoile esim. hunajaisten ruusukaalien ja parsarisoton tai ratatouillen kanssa.

 

FB_IMG_1589380008627.jpg

Viinilasillinen: Zensa Fiano Organico 2019