KASVISNYYTIT
4 kpl
tilkka öljyä
1 pss (300 g) Aurinkokasviksia (pakaste)
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 rs miniluumutomaatteja
4 kevätsipulia
4 valkosipulinkynttä silputtuna
reilusti Poppamiehen Sriracha Rub-mausteseosta
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka Cheddar
Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.
Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsa, miniluumutomaatit 1 kevätsipuli silputtuna/nyytti sekä 1 valkosipulinkynsi/nyytti folioihin.
Pyöräytä kasvisten pintaan suolaa ja mustapippuria myllystä ja ripottele päälle myös reilusti Sriracha Rubia.
Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle ja sen päälle, sulje nyytit tiiviisti ja grillaa kypsiksi (tähän menee noin 30-40 minuuttia).
NAUDANLIHA GYROS
noin 500 g naudan ulkofileetä
Poppamiehen Hot Bourbon BBQ-kastiketta
Ota liha huoneenlämpöön parisen tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa filee ohuiksi pihveiksi. Sivele pihvit molemmin puolin BBQ-kastikkeella ja pujota pihvit kolmeen vartaaseen "torniksi" niin, että vartaat ovat keskellä pihvejä. Grillaa välillä käännellen, kunnes pinta on saanut väriä. Sivele varrasta BBQ-kastikkeella muutaman kerran grillauksen aikana.
GRILLATUT MAISSIT
1 pkt esikeitettyjä grillimaisseja, leikkaa 4 osaan
viskiöljy:
4 1/2 rkl viskiä
3/4 dl oliiviöljyä
1 1/2 rkl juoksevaa hunajaa
3/4 tl suolaa
2 valkosipulinkynttä puristettuna
3/4 tl mustapippurirouhetta
Sivele maissintähkät kauttaaltaan viskiöljyllä.
Grillaa maissintähkiä grillausalustan päällä silloin tällöin käännellen ja sivele grillauksen aikana viskiöljyllä kunnes maissintähkät ovat saaneet kunnolla väriä ja kaikki viskiöljy on käytetty.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.