FB_IMG_1589379859071.jpg

KASVISNYYTIT

4 kpl 

 

tilkka öljyä

1 pss (300 g) Aurinkokasviksia (pakaste)

1 kesäkurpitsa

1 punainen paprika

1 rs miniluumutomaatteja

4 kevätsipulia

4 valkosipulinkynttä silputtuna 

reilusti Poppamiehen Sriracha Rub-mausteseosta

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka Cheddar

 

 

 

 

Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.

Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsa, miniluumutomaatit 1 kevätsipuli silputtuna/nyytti sekä 1  valkosipulinkynsi/nyytti folioihin.

Pyöräytä kasvisten pintaan suolaa ja mustapippuria myllystä ja ripottele päälle myös reilusti Sriracha Rubia.

Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle ja sen päälle, sulje nyytit tiiviisti ja grillaa kypsiksi (tähän menee noin 30-40 minuuttia).

 

 

FB_IMG_1589379864838.jpg

NAUDANLIHA GYROS

 

noin 500 g naudan ulkofileetä

Poppamiehen Hot Bourbon BBQ-kastiketta

 

 

Ota liha huoneenlämpöön parisen tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa filee ohuiksi pihveiksi. Sivele pihvit molemmin puolin BBQ-kastikkeella ja pujota pihvit kolmeen vartaaseen "torniksi" niin, että vartaat ovat keskellä pihvejä. Grillaa välillä käännellen, kunnes pinta on saanut väriä. Sivele varrasta BBQ-kastikkeella muutaman kerran grillauksen aikana.

FB_IMG_1589379861651.jpg

GRILLATUT MAISSIT

 

1 pkt esikeitettyjä grillimaisseja, leikkaa 4 osaan

 

 

viskiöljy:

4 1/2 rkl viskiä 

3/4 dl oliiviöljyä 

1 1/2 rkl juoksevaa hunajaa 

3/4 tl  suolaa 

2 valkosipulinkynttä puristettuna 

3/4 tl mustapippurirouhetta 

 

 

 

Sivele maissintähkät kauttaaltaan viskiöljyllä. 

Grillaa maissintähkiä grillausalustan päällä silloin tällöin käännellen ja sivele grillauksen aikana viskiöljyllä kunnes maissintähkät ovat saaneet kunnolla väriä ja kaikki viskiöljy on käytetty.