FB_IMG_1589379867877.jpg

PIPPURINEN LIHAPASTA

 

300-400 g naudan ulkofileetä ohuina suikaleita + voita paistamiseen

250 g Tagliatelle-pastaa

 

 

 

kastike:

3 dl kuohukermaa

2 rkl Jallusinappia

2 rkl calvados (yhden tähden jallu käy myös)

1 rkl viherpippureita

1 rkl roseepippureita

1/2 rkl mustapippureita

1/2 tl suolaa

1 Rich Beef-fondikuutio

1 rkl vehnäjauhoja + tilkka kermaa suurustukseen

 

 

 

Rouhi pippurit morttelissa ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

 

Kastikkeen kiehuessa, ruskista lihasuikaleet voissa ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita lihasuikaleet valmiin kastikkeen joukkoon ja kääntele lopuksi sekaan valutettu pasta.

 

Viinilasillinen: Quinta Das Setencostas