PIPPURINEN LIHAPASTA
300-400 g naudan ulkofileetä ohuina suikaleita + voita paistamiseen
250 g Tagliatelle-pastaa
kastike:
3 dl kuohukermaa
2 rkl Jallusinappia
2 rkl calvados (yhden tähden jallu käy myös)
1 rkl viherpippureita
1 rkl roseepippureita
1/2 rkl mustapippureita
1/2 tl suolaa
1 Rich Beef-fondikuutio
1 rkl vehnäjauhoja + tilkka kermaa suurustukseen
Rouhi pippurit morttelissa ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia.
Kastikkeen kiehuessa, ruskista lihasuikaleet voissa ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita lihasuikaleet valmiin kastikkeen joukkoon ja kääntele lopuksi sekaan valutettu pasta.
Viinilasillinen: Quinta Das Setencostas
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.