FB_IMG_1581866566903.jpg

PEPPERONI JOULUTORTUT

14 kpl

 

7 voitaikinalevyä

 

 

 

täyte:

200 g paprika-chilituorejuustoa

2 valkosipulinkynttä silputtuna

1 pieni punasipuli silputtuna

1 kananmuna

1 pkt (150 g) pepperonia

50 g raastettua parmesaania

100 g raastettua goudaa

1 tl mustapippurirouhetta

Chili Explosionia myllystä

 

 

 

koristeluun:

ruohosipulisilppua

 

 

 

Levitä lehtitaikinalevyt uunipellille ja anna niiden sulaa noin vartin verran.

Mittaa kaikki täytteen ainekset monitoimikoneeseen ja surauta tasaiseksi massaksi. 

 
 

Leikkaa lehtitaikinalevyt kahtia ja tee neliöiden kulmiin viillot kohti tortun keskustaa (noin puoleen väliin asti). 

Taita joka toinen kulma tortun keskelle ja nostele täytettä keskelle kahden lusikan avulla.

 

Paista 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.