PEPPERONI JOULUTORTUT
14 kpl
7 voitaikinalevyä
täyte:
200 g paprika-chilituorejuustoa
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 pieni punasipuli silputtuna
1 kananmuna
1 pkt (150 g) pepperonia
50 g raastettua parmesaania
100 g raastettua goudaa
1 tl mustapippurirouhetta
Chili Explosionia myllystä
koristeluun:
ruohosipulisilppua
Levitä lehtitaikinalevyt uunipellille ja anna niiden sulaa noin vartin verran.
Mittaa kaikki täytteen ainekset monitoimikoneeseen ja surauta tasaiseksi massaksi.
Leikkaa lehtitaikinalevyt kahtia ja tee neliöiden kulmiin viillot kohti tortun keskustaa (noin puoleen väliin asti).
Taita joka toinen kulma tortun keskelle ja nostele täytettä keskelle kahden lusikan avulla.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.