BBQ--BROILERPIZZA
pohja:
1 1/4 dl vettä
1/2 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1/4 pkt hiivaa
1/4 dl oliiviöljyä
noin 3 dl vehnäjauhoja
Vaivaa taikina yleiskoneella ja anna kohota liinan alla tunti.
täyte:
noin 150 g juustoraastetta (cheddar)
1 pkt (170 g) Amerikan pekonia
450 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1/2 Habaneroa silputtuna
2 palloa mozzarellaa
1/2 palaa Aura-juustoa
1 prk ananaspaloja
1 punasipuli renkaina
Suikaloi pekoni ja paista se rapeaksi omassa rasvassaan. Siirrä lautaselle odottamaan.
Paista broilersuikaleet pekonin rasvassa, mausta BBQ-mausteseoksella ja lisää kypsennyksen loppuvaiheessa pannulle myös valkosipuli ja Habanero.
Kauli taikina pyöreäksi, ohueksi levyksi. Levitä päälle kastike ja täytteet. Paista 300 asteisen uunin ylätasolla noin 5 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet väriä.
Viinilasillinen: Allegro Organic Primitivo
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.