FB_IMG_1570450624439.jpg

HÄRKÄ-RULLAVOILEIPÄKAKKU

12 viipaletta täysjyväpaahtoleipää

 

 

 

kostutus:

3 dl vettä 

1 lihafondikuutio

 

 

 

 

täyte:

1 prk (200 g) paahdettu paprika-tuorejuustoa

1 prk (150 g) creme fraichea

1 pkt (150 g) Härkälastuja (Kannuksen Lihakauppa) silputtuna

1 makea suippopaprika kuutioituna

1 pieni punasipuli silputtuna 

1/2 dl Amerikkalaista kurkkusalaattia

3/4 tl suolaa 

reilusti mustapippuria myllystä 

 

 

 

 

kuorrutus:

400 g paahdettu paprika-tuorejuustoa

 

 

 

 

koristeluun:

viikunoita

ananaskirsikoita

timjamia

basilikaa

 

 

 

 

Leikkaa leipäviipaleista reunat ja lado viipaleet kelmun päälle 4 vierekkäin ja 3 peräkkäin. Kostuta.

 

Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä täyte kostutettujen leipäviipaleiden päälle. Kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Painele kelmu tiiviisti rullan pintaan ja kääri rulla vielä folioon. Anna makujen tasaantua jääkaapissa yön yli.

 

Seuraavana päivänä poista kelmut ja siirrä kakku tarjoilulautaselle.

 

Notkista tuorejuusto kulhossa. Levitä tuorejuusto kakun pintaan ja koristele kakku.