FB_IMG_1566373637120.jpg

KOKONAISENA GRILLATTU PORSAAN SISÄFILEE

 

1 viljaporsaan sisäfilee (noin 600 g)

 

 

 

glaseeraukseen:

vajaa puoli pullollista PoppamiesSmokyApple

1/2 dl Calvados

 

 

 

 

Ota filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista.

Sekoita calvados Smoky Apple-kastikkeen joukkoon. Sivele filee kauttaaltaan maustekastikkeella.

Grillatessa kannattaa käyttää grillausalustaa.

Kääntele fileetä grillissä silloin tällöin, ja sivele joka kerta pintaa maustekastikkeella.

Grillaa filee kypsäksi ja kääri folioon vetäytymään noin 15 minuutiksi ennen leikkaamista.

Grillaamiseen menee aikaa noin 30-45 minuuttia, fileen koosta riippuen.

 

 

 

P1150846.jpg

TOMAATTI-KESÄKURPITSAPAISTOS

 

1 vihreä kesäkurpitsa

1 keltainen kesäkurpitsa

6 tomaattia

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

1 dl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita

1 pala pehmeää fetaa

reilusti parmesan-raastetta

 

Viipaloi kasvikset ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Asettele viipaleita vuoronperään kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle aurinkokuivatut tomaattikuutiot ja murustele päälle feta. Ripottele lopuksi pinnalle vastaraastettua parmesaania. Kypsennä 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

 

Tarjolla lisäksi salaattia sekä palanpainikkeena Allegro Organic Primitivo ❤.