BROILER-PASTASALAATTI
kastike:
200 g creme fraiche
150 g paprikamajoneesia
1 tl valkoista balsamicoa
1 tl suolaa
1 1/2 tl sokeria
1 tl paprikajauhetta
1 tl sipulijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1/2 tl chilijauhetta
mustapippuria myllystä
lisäksi:
nippu kevätpipulia silputtuna
2 makeaa punaista suippopaprikaa kuutioituna
1 kirpeä omena (Granny Smith)
200 g mustapippuri-Vuolu Broileria
2 dl pastaa, keitä ohjeen mukaan
200 g Oltermanni Cheddar kuutioituna
Mittaa 2 dl pastaa kiehuvaan veteen, jossa on suolaa ja loraus rypsiöljyä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhdo keitetty pasta siivilässä kylmän juoksevan veden alla ja valuta hyvin.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään isossa kulhossa. Kuori ja paloittele omena pieniksi kuutioiksi. Leikkaa Vuolu Broilerit pienemmiksi paloiksi ja kuutioi juusto.
Sekoita kaikki ainekset kastikkeen joukkoon ja anna makujen tasaantua jääkaapissa yön yli.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.