HABANERO-VALKOSIPULIVOI
200 g pehmeää voita
6 valkosipulinkynttä puristettuna
1 pienehkö Habanero
Sekoita ainekset keskenään ja kääri leivinpaperin avulla pötköksi. Laita jääkaappiin kovettumaan. Maustevoi säilyy noin viikon ajan jääkaapissa. Jos säilytät pitempään, pakasta voi viipaleina.
SIIKAFILEET
4 siikafileetä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Habanero-valkosipulivoita
Poista siikafileistä ruodot ja leikkaa fileet pitkittäin kahtia. Mausta molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Paista fileet Habanero-valkosipulivoissa.
LISÄKSI:
100 g jättikatkarapuja
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
parsaa
ilmakuivattua kinkkua
Paista ravut Habanero-valkosipulivoissa ja pyöräytä mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.
Kuori halutessasi parsat nupun alapuolelta. Kiedo ilmakuivatulla kinkulla 2-3 parsaa yhteen ja paista voissa.
Viinilasillinen: Wolfberger (W) Crémant d´Alsace Organic Brut
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.