FB_IMG_1549446424822.jpg

CHILIPATA

 

2 pkt Amerikanpekonia silputtuna

2 pienehköä Habaneroa silputtuna

1  1/2 kg naudan sisäpaistia kuutioituna

voita

3 isoa punasipulia lohkoina

8 valkosipulinkynttä viipaloituna

2 punaista suippopaprikaa suikaloituna

2 tl juustokuminaa

2 tl korianteria

2 tl savustettua paprikajauhetta

2 tl suolaa

2 tl mustapippurirouhetta

1 tumma fondikuutio

2 dl Demi Glace

2 pint tummaa lageria

 

 

 

Paista pekonisilppu omassa rasvassaan rapeaksi ja siirrä pataan. Ruskista kuutioitu liha parissa-kolmessa erässä pekonin rasvassa ja siirrä pataan. Lohko sipulit kuuteen osaan ja viipaloi valkosipulin kynnet. Paista niitä myös hetki ja siirrä nekin pataan. Lisää pataan loput ainekset, laita kansi päälle ja kypsennä 150-175 asteisessa uunissa noin 3-4 tuntia, kunnes liha on todella mureaa ja kypsää. Tarjoile keitetyn riisin kera tai vaikkapa tortillan täytteenä.

 

 

 

FB_IMG_1549446420272.jpg

Viinilasillinen: Bear Flag