JALAPENO-BROILERPASTA
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
1 pkt (250 g) maustamattomia broilerinfileesuikaleita
2 dl kuohukermaa
1 prk pieniä ananaspaloja liemineen
1 pala (170 g) Aura-juustoa murennettuna
1 tl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl Poppamies Louisiana Chicken Rub-mausteseosta
2 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1/2 prk valutettuja jalapenoviipaleita
1 prk (200 g) Creme Bonjour pekoni & sipuli-tuorejuustoa
lisäksi:
250 g simpukkapastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
vastaraastettua parmesan-juustoa
Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää broilersuikaleet ja paista kypsiksi. Lisää loput ainekset tuorejuustoa lukuunottamatta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla vahaa puoli tuntia ja keitä pasta sillä välin.
Siirrä kasari pois levyltä ja sekoita tuorejuusto kastikkeeseen. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoa heti vastaraastetun parmesaanin kera.
Viinilasillinen: Cono Sur Bicicleta Riesling
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.