FB_IMG_1546113278217.jpg

MINTTUSUKLAA-FUDGE

 

2 1/4 dl Kissanminttu-likööriä

3/4 dl täysmaitoa

45 g voita

6 dl sokeria

450 g valkosuklaata

1 pss (150 g) Marianne Crush

 

 

 

Vuoraa 30 cm x 30 cm vuoka leivinpaperilla.

Mittaa Kissanminttu, maito, voi ja sokeri kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä välilä sekoitellen kunnes voi ja sokeri ovat sulaneet. Lisää tehoa kun seos on tasaista ja keitä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Siirrä kattila pois liedeltä ja paloittele sekaan valkosuklaa.

Sekoita kunnes seos on tasaista. Sekoita joukkoon 1/2 pss Marianne Crushia.

Kaada massa leivinpaperin päälle vuokaan ja ripottele pinnalle loppu Marianne Crush.

Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.

Säilytä fudget jääkaapissa.