FB_IMG_1546113274904.jpg

RAPUPASTA

 

1 sipuli silputtuna

2 valkosipulinkynttä silputtuna

1 pieni Habanero silputtuna

loraus oliiviöljyä

3/4 dl kuivaa valkoviiniä

1 dl kuohukermaa

1 dl parmesanraastetta

3 rkl makeaa chilikastiketta (Saarioinen)

1 tl mustapippurirouhetta

1 tl suolaa

1 prk (250 g) mascarponea

1 prk ravunpyrstöjä liemessä, valutettuna

 

 

 

LISÄKSI:

250 g Tagliatelle-pastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)

 

 

 

 

Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Kastike valmistuu sillä välin kun keität pastan. Kuullota silputut sipuli, valkosipuli ja Habanero öljyssä pehmeiksi. Lisää valkoviini ja kiehauta. Lisää kerma, parmesanraaste, chilikastike, mustapippuri ja suola. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen sen aikaa, kun pasta kiehuu. Käännä kastikkeen levy pois päältä ja lisää mascarpone joukkoon sulamaan. Sekoittele välillä. Valuta ravunpyrstöt siivilässä ja lisää ne kastikeen joukkoon. Kääntele lopuksi sekaan valutettu pasta. Tarjoa vastaraastetun parmesaanin kera.