FB_IMG_1538285331068.jpg

Nachogratiini on vaivaton herkku vaikkapa illanistujaisten tarjoiluksi ❤.

 

TOMAATTISALSA

 

6 tomaattia paloiteltuna 

gourmetsuolaa

1 punasipuli hienonnettuna 

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 

1 pienehkö habanero hienonnettuna

1 1/2 tl sokeria

mustapippuria myllystä

 

 

 

 

Paloittele tomaatit ja laita siivilään kulhon päälle. Ripottele päälle gourmet-suolaa ja hölskytä sen verran että suolaa on myös alimmaisissa tomaateissa. Anna tomaattien "itkeä" siivilässä vartin verran. Sekoita puhtaassa kulhossa tomaatit sekä silputut  punasipuli, valkosipuli ja habanero. Lisää sokeria ja mustapippuria maun mukaan. 

 

 

 

NACHOGRATIINI

 

600 g naudan paistijauhelihaa

2 valkosipulinkynttä silputtuna

2 tl savustettua paprikajauhetta

1 tl pippurisekoitusta

2 tl juustokuminaa

2 tl korianteria

1 rkl Poppamiehen Burgers & Ribs Rub-mausteseosta 

 

 

 

lisäksi:

2 prk Koskenlaskija Cheddar Ruoka

noin 300-400 g pss juuston makuisia tortillasipsejä

150 g voimakasta cheddarjuustoa raastettuna

 

 

 

Ruskista jauheliha pannulla ja sekoita joukkoon mausteet. 

Kaada maustettu jauheliha voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele jauhelihan päälle tomaattisalsa ja levitä päälle Koskenlaskija Cheddar. Asettele päällimmäiseksi reilusti tortillasipsejä ja ripottele pinnalle vielä juustoraaste. Gratinoi 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Tarjoile heti.

 

 

FB_IMG_1538285336837.jpg

Viinilasillinen: Zensa Rosso Organico2016