Nachogratiini on vaivaton herkku vaikkapa illanistujaisten tarjoiluksi ❤.
TOMAATTISALSA
6 tomaattia paloiteltuna
gourmetsuolaa
1 punasipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pienehkö habanero hienonnettuna
1 1/2 tl sokeria
mustapippuria myllystä
Paloittele tomaatit ja laita siivilään kulhon päälle. Ripottele päälle gourmet-suolaa ja hölskytä sen verran että suolaa on myös alimmaisissa tomaateissa. Anna tomaattien "itkeä" siivilässä vartin verran. Sekoita puhtaassa kulhossa tomaatit sekä silputut punasipuli, valkosipuli ja habanero. Lisää sokeria ja mustapippuria maun mukaan.
NACHOGRATIINI
600 g naudan paistijauhelihaa
2 valkosipulinkynttä silputtuna
2 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl pippurisekoitusta
2 tl juustokuminaa
2 tl korianteria
1 rkl Poppamiehen Burgers & Ribs Rub-mausteseosta
lisäksi:
2 prk Koskenlaskija Cheddar Ruoka
noin 300-400 g pss juuston makuisia tortillasipsejä
150 g voimakasta cheddarjuustoa raastettuna
Ruskista jauheliha pannulla ja sekoita joukkoon mausteet.
Kaada maustettu jauheliha voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele jauhelihan päälle tomaattisalsa ja levitä päälle Koskenlaskija Cheddar. Asettele päällimmäiseksi reilusti tortillasipsejä ja ripottele pinnalle vielä juustoraaste. Gratinoi 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Tarjoile heti.
Viinilasillinen: Zensa Rosso Organico2016
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.