KALJAPERSEKANA GRILLISSÄ
vaihekuvat ja resepti löytyvät allaolevasta linkistä:
https://makunystyra.vuodatus.net/lue/2016/07/oluttolkkikana
LISUKKEET
1 pkt esikeitettyjä grillimaisseja, leikkaa puoliksi
1 keltainen paprika
1 rs (250 g) miniluumutomaatteja
1 kesäkurpitsa
viskiöljy:
4 1/2 rkl viskiä
3/4 dl oliiviöljyä
1 1/2 rkl juoksevaa hunajaa
3/4 tl suolaa
2 valkosipulinkynttä puristettuna
3/4 tl mustapippurirouhetta
Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa lohkoiksi ja laita ne foliovuokaan. Lisää sekaan myös miniluumutomaatit sekä puolet viskiöljystä. Nosta foliovuoka kuumaan grilliin ja grillaa kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Sivele maissintähkät kauttaaltaan viskiöljyllä.
Grillaa maissintähkiä grillausalustan päällä silloin tällöin käännellen ja sivele grillauksen aikana viskiöljyllä kunnes maissintähkät ovat saaneet kunnolla väriä ja kaikki viskiöljy on käytetty.
Viinilasillinen: Allegro
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.