FB_IMG_1531057212221.jpg

KALJAPERSEKANA GRILLISSÄ

 

vaihekuvat ja resepti löytyvät allaolevasta linkistä:

https://makunystyra.vuodatus.net/lue/2016/07/oluttolkkikana

 

 

 

 

LISUKKEET

 

1 pkt esikeitettyjä grillimaisseja, leikkaa puoliksi

1 keltainen paprika 

1 rs (250 g) miniluumutomaatteja 

1 kesäkurpitsa

 

 

 

viskiöljy:

4 1/2 rkl viskiä 

3/4 dl oliiviöljyä 

1 1/2 rkl juoksevaa hunajaa 

3/4 tl  suolaa 

2 valkosipulinkynttä puristettuna 

3/4 tl mustapippurirouhetta 

 

 

 

 

Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa lohkoiksi ja laita ne foliovuokaan. Lisää sekaan myös miniluumutomaatit sekä puolet viskiöljystä. Nosta foliovuoka kuumaan grilliin ja grillaa kunnes kasvikset ovat kypsiä.

 

 

Sivele maissintähkät kauttaaltaan viskiöljyllä. 

Grillaa maissintähkiä grillausalustan päällä silloin tällöin käännellen ja sivele grillauksen aikana viskiöljyllä kunnes maissintähkät ovat saaneet kunnolla väriä ja kaikki viskiöljy on käytetty.

 

FB_IMG_1531057217352.jpg

 Viinilasillinen: Allegro