FB_IMG_1531057214783.jpg

KOKONAISENA GRILLATTU PORSAAN SISÄFILEE 

 

1 viljaporsaan sisäfilee (noin 500 g)

 

 

 

maustekastike:

1/4 dl oliiviöljyä

1/2 dl juoksevaa hunajaa

1/2 dl Sriracha-kastiketta

1/2 dl makeaa soijaa (Ketjap Manis)

1/4 dl riisiviinietikkaa

1 tl suolaa 

1 tl mustapippurirouhetta

 

 

 

 

Ota filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Sivele filee kauttaaltaan maustekastikkeella.

Grillatessa kannattaa käyttää grillausalustaa.

Kääntele fileetä grillissä silloin tällöin, ja sivele joka kerta pintaa maustekastikkeella.

Grillaa filee kypsäksi ja kääri folioon vetäytymään noin 15 minuutiksi ennen leikkaamista.

Grillaamiseen menee aikaa noin 30-45 minuuttia.

 

 

 

 

VALKOSIPULIPERUNAT GRILLISSÄ

 

12 kpl keitettyjä uusia perunoita

6 valkosipulinkynttä 

suolaa myllystä 

valkopippuria myllystä

1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka, maustamaton

 

 

 

 

Ota esille 3 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät perunat tartu kiinni.

Paloittele folioihin (4 perunaa/folionyytti) ja purista jokaiseen nyyttiin 2 valkosipulinkynttä. 

 

Pyöräytä päälle suolaa ja valkopippuria myllystä.

Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle, sulje nyytit tiiviisti ja grillaa noin 15 minuuttia.