FB_IMG_1529167681441.jpg

GRILLATTU PEURAN PAISTI

 

noin 1 kg: n painoinen peuran paisti

oliiviöljyä 

Poppamies Garlic Rub

 

 

 

 

 

Ota paisti huoneenlämpöön vähintään pari tuntia ennen grillaamista.

Hiero pintaan öljyä sekä reilusti Garlic Rubia.

Työnnä paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan. Grillaa, kunnes mittari näyttää 55 astetta ja kääri liha noin 15 minuutiksi folioon vetäytymään. (Meidän peurapaistimme oli grillissä 60 asteiseksi asti, mutta mielestäni se pääsi turhan kypsäksi, kuten kuvasta näkyy). 

 

 

 

FB_IMG_1529167688117.jpg

VALKOSIPULIPERUNAT GRILLISSÄ

 

12 kpl keitettyjä uusia perunoita

6 valkosipulinkynttä 

suolaa myllystä 

valkopippuria myllystä

1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka, maustamaton

 

 

 

 

Ota esille 3 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät perunat tartu kiinni.

Paloittele folioihin (4 perunaa/folionyytti) ja purista jokaiseen nyyttiin 2 valkosipulinkynttä. 

 

Pyöräytä päälle suolaa ja valkopippuria myllystä.

Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle, sulje nyytit tiiviisti ja grillaa noin 15 minuuttia.

 

 

FB_IMG_1529167678397.jpg

Viinilasillinen: Fortissimo