GRILLATTU PEURAN PAISTI
noin 1 kg: n painoinen peuran paisti
oliiviöljyä
Ota paisti huoneenlämpöön vähintään pari tuntia ennen grillaamista.
Hiero pintaan öljyä sekä reilusti Garlic Rubia.
Työnnä paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan. Grillaa, kunnes mittari näyttää 55 astetta ja kääri liha noin 15 minuutiksi folioon vetäytymään. (Meidän peurapaistimme oli grillissä 60 asteiseksi asti, mutta mielestäni se pääsi turhan kypsäksi, kuten kuvasta näkyy).
VALKOSIPULIPERUNAT GRILLISSÄ
12 kpl keitettyjä uusia perunoita
6 valkosipulinkynttä
suolaa myllystä
valkopippuria myllystä
1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka, maustamaton
Ota esille 3 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät perunat tartu kiinni.
Paloittele folioihin (4 perunaa/folionyytti) ja purista jokaiseen nyyttiin 2 valkosipulinkynttä.
Pyöräytä päälle suolaa ja valkopippuria myllystä.
Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle, sulje nyytit tiiviisti ja grillaa noin 15 minuuttia.
Viinilasillinen: Fortissimo
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.