FB_IMG_1523185261985.jpg

VERIGREIPPI-PARMANKINKKUSALAATTI

 

friseesalaattia

rucolaa

vuonankaalia

1 iso verigreippi fileinä, puolita fileet

1 dl saksanpähkinöitä, rouhi karkeasti veitsellä

1/2 prk Apetina-salaattijuustokuutioita

1 pkt (90 g) ilmakuivattua kinkkua

 

 

 

 

kastike:

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl juoksevaa hunajaa

1 rkl valkoista balsamicoa

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

 

 

 

 

Paahda kuumalla pannulla kinkkuviipaleet rapeiksi ja siirrä lautaselle jäähtymään.

Asettele jääsalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle puolet kastikeesta.

Kokoa loput ainekset salaattipedin päälle ja valuta päälle loppu kastike. Tarjoa heti.