KOKONAISENA GRILLATTUA SIIKAA
2 siikaa (a noin 500 g)
hienoa merisuolaa
mustapippuria myllystä
1 lime
muutama oksa sitruunatimjamia
Huuhdo siiat ja pyyhi pinta talouspaperilla.
Mausta kalat sisältä suolalla ja mustapippurilla. Viipaloi lime ja asettele viipaleet sekä sitruunatimjamin oksat kalojen sisään.
Mausta kalat suolalla myös nahkapuolelta.
Kääri kalat napakkaan foliopakettiin ja grillaa kypsäksi (noin 10 minuuttia/puoli). Tarkista kypsyys avaamalla foliota ja vetämällä kalan nahkaa. Nahka irtoaa helposti, kun kalat ovat kypsiä.
CREME FRAICHE-KASTIKE
300 g creme fraiche
2 tl sokeria
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
ruohosipulia silputtuna
Sekoita ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
Viinilasillinen: Yalumba Y Series Riesling
Kalakaupan parkkipaikalla on todella upeat maisemat ❤.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.