FB_IMG_1526293862654.jpg

KOKONAISENA GRILLATTUA SIIKAA

 

2 siikaa (a noin 500 g)

hienoa merisuolaa

mustapippuria myllystä 

1 lime

muutama oksa sitruunatimjamia

 

 

 

 

Huuhdo siiat ja pyyhi pinta talouspaperilla.

Mausta kalat sisältä suolalla ja mustapippurilla. Viipaloi lime ja asettele viipaleet sekä sitruunatimjamin oksat kalojen sisään.

Mausta kalat suolalla myös nahkapuolelta.

Kääri kalat napakkaan foliopakettiin ja grillaa kypsäksi (noin 10 minuuttia/puoli). Tarkista kypsyys avaamalla foliota ja vetämällä kalan nahkaa. Nahka irtoaa helposti, kun kalat ovat kypsiä.

 

 

 

 

CREME FRAICHE-KASTIKE

 

300 g creme fraiche

2 tl sokeria

1 tl suolaa

mustapippuria myllystä 

ruohosipulia silputtuna

 

 

 

 

Sekoita ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

 

FB_IMG_1526293869212.jpg

Viinilasillinen: Yalumba Y Series Riesling

 

 

FB_IMG_1526295417982.jpg

Kalakaupan parkkipaikalla on todella upeat maisemat ❤.