CHICKEN BACON LOLLIPOPS
2 kg broilerin koipinuijia
1 iso pkt (340 g) Amerikan pekonia
maustekastike:
1/2 dl oliiviöljyä
1 dl juoksevaa hunajaa
3/4 dl Sriracha-kastiketta
3/4 dl makeaa soijaa (Ketjap Manis)
1/2 dl riisiviinietikkaa
2 tl suolaa
2 tl mustapippurirouhetta
Ota nuijat huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen grillaamista.
Irrota nahka sormin lihasta ja taita se nivelen yli. Leikkaa nahka irti.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Sivele koivet kauttaaltaan maustekastikkeella ja kietaise jokaisen koiven ympärille pekonisiivu ja kiinnitä se cocktailtikulla.
Sivele koivet vielä uudelleen maustekastikkeella.
Grillaa koivet kypsiksi ja glaseeraa koipia maustekastikkeella silloin tällöin myös grillauksen aikana.
Grillaamiseen kannattaa varata aikaa ainakin 30 minuuttia ja vähän kauemminkin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.