AMARULA-PANNACOTTA
6 annosta
3 liivatelehteä
2 dl täysmaitoa
4 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl Amarula-likööriä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.
Mittaa maito, kerma, sokeri sekä vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehumispisteeseen.
Purista liivatteista vesi pois ja sekoita ne kuumaan kermaseokseen.
Anna jäähtyä välillä sekoitellen. Sekoita joukkoon Amarula. Jaa seos laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.
MARINOITU MANGO
1 tuore mango kuutioituna
marinadi:
4 cl appelsiinilikööriä (Cointreau)
1 limen raastettu kuori + mehu
Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Kääntele mangokuutiot marinadin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.