JAUHELIHA-PASTAVUOKA
jauhelihakastike:
1 sipuli silputtuna
3-4 valkosipulin kynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
400 g naudan paistijauhelihaa
3 prk tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa (Mutti)
1 tumma fondikuutio
1 rkl oreganoa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 1/2 tl mustapippurirouhetta
1 1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilijauhetta
Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää jauheliha ja paista. Lisää punaviini ja sekoittele pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.
lisäksi:
noin 400 g Lasagne Piccoloa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)
pinnalle:
1/2 prk Koskenlaskija Cheddar Ruoka
noin 1 dl vastaraastettua parmesaania
150 g mozzarella-raastetta
Sekoita kastike pastan joukkoon. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja tasoittele pinta. Levitä päälle Koskenlaskija ja ripottele pinnalle juustoraasteet. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puolisen tuntia, kunnes juusto on saanut väriä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.