20180115_193757.jpg

JAUHELIHA-PASTAVUOKA

 

 

jauhelihakastike:

1 sipuli silputtuna

3-4 valkosipulin kynttä silputtuna

loraus oliiviöljyä

400 g naudan paistijauhelihaa

2 dl täyteläistä punaviiniä

3 prk tomaattipyreetä

1 prk tomaattimurskaa (Mutti)

1 tumma fondikuutio

1 rkl oreganoa

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

1 1/2 tl mustapippurirouhetta

1 1/2 tl paprikajauhetta

1/2 tl chilijauhetta

 

 

 

 

Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää jauheliha ja paista. Lisää punaviini ja sekoittele pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.

 

 

 

 

lisäksi: 

noin 400 g Lasagne Piccoloa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)

 

 

 

pinnalle:

1/2 prk Koskenlaskija Cheddar Ruoka

noin 1 dl vastaraastettua parmesaania

150 g mozzarella-raastetta

 

 

 

 

Sekoita kastike pastan joukkoon. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja tasoittele pinta. Levitä päälle Koskenlaskija ja ripottele pinnalle juustoraasteet. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puolisen tuntia, kunnes juusto on saanut väriä.