SUOLAKINUSKIFUDGE
2 1/4 dl Bailey´s Salted Caramel-likööriä
3/4 dl täysmaitoa
45 g voita
3 dl fariinisokeria
3 dl sokeria
450 g valkosuklaata
pinnalle:
sormisuolaa
Vuoraa 30 cm x 30 cm vuoka leivinpaperilla.
Mittaa Bailey´s, maito, voi ja sokerit kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä välilä sekoitellen kunnes voi ja sokeri ovat sulaneet. Lisää tehoa kun seos on tasaista ja keitä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
Siirrä kattila pois liedeltä ja paloittele sekaan valkosuklaa.
Sekoita kunnes massa on tasaista.
Kaada seos leivinpaperin päälle vuokaan ja ripottele pinnalle sormisuolaa.
Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.
Säilytä fudget jääkaapissa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.