20171220_174417.jpg

KYLMÄSAVULOHI JOULUTORTUT

14 kpl

 

7 voitaikinalevyä

 

 

 

täyte:

200 g paprika-chilituorejuustoa

1 valkosipulinkynsi

1 kananmuna

1 pkt (150 g) kylmäsavulohta

50 g raastettua parmesaania

100 g raastettua goudaa

1 tl mustapippurirouhetta

Chili Explosionia myllystä

2 kevätsipulia silputtuna

 

 

 

Levitä lehtitaikinalevyt uunipellille ja anna niiden sulaa noin vartin verran.

Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen, kevätsipulia lukuunottamatta ja surauta tasaiseksi massaksi. Sekoita lusikalla joukkoon pieneksi silputut kevätsipulit. 

 
 

Leikkaa lehtitaikinalevyt kahtia ja tee neliöiden kulmiin viillot kohti tortun keskustaa (noin puoleen väliin asti). 

Taita joka toinen kulma tortun keskelle ja nostele täytettä keskelle kahden lusikan avulla.

 

Paista 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.