TURKINPIPPURI-VALKOSUKLAAMOUSSE
6 annosta
1 dl kuohukermaa
1/2 dl Bailey´s-likööriä
1/2 prk (125 g) mascarponea
150 g valkosuklaata sulatettuna
1 kananmunan valkuainen vaahdotettuna
Tyrkisk Peber Crushia
Vatkaa valkuainen vaahdoksi.
Mittaa toiseen kulhoon kerma ja Bailey´s ja vatkaa vaahdoksi. Tässä järjestyksessä tehtynä pärjää yhdellä vatkaimella.
Sekoita mascarpone kerma-Bailey´s-vaahdon joukkoon.
Sulata suklaa vesihauteessa tai sulatusteholla mikrossa ja kääntele se massan joukkoon.
Kääntele lopuksi varovasti joukkoon valkuaisvaahto sekä Tyrkisk Peber Crush. Pursota suklaamousse laseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.