23172673_501914910170522_124805734487235

TURKINPIPPURI-VALKOSUKLAAMOUSSE

6 annosta

 

1 dl kuohukermaa

1/2 dl Bailey´s-likööriä

1/2 prk (125 g) mascarponea

150 g valkosuklaata sulatettuna

1 kananmunan valkuainen vaahdotettuna

Tyrkisk Peber Crushia

 

 

 

 

Vatkaa valkuainen vaahdoksi.

Mittaa toiseen kulhoon kerma ja Bailey´s ja vatkaa vaahdoksi. Tässä järjestyksessä tehtynä pärjää yhdellä vatkaimella.

Sekoita mascarpone kerma-Bailey´s-vaahdon joukkoon.

Sulata suklaa vesihauteessa tai sulatusteholla mikrossa ja kääntele se massan joukkoon.

Kääntele lopuksi varovasti joukkoon valkuaisvaahto sekä Tyrkisk Peber Crush. Pursota suklaamousse laseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.