24232944_514719512223395_373384520000446

KINKKUPIIRAKKA

 

pohja:

100 g huoneenlämpöistä voita

1 dl perunasosejauhetta

1 dl spelttijauhoja

1 dl vehnäjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta

1 dl kylmää vettä

 

 

 

täyte:

2 valkosipulinkynttä silputtuna

1 sipuli silputtuna

loraus oliiviöljyä

1 pkt (300 g) palvikinkkuleikkelettä silputtuna

1 prk Creme Bonjour Cuisine paprika-chili

1 prk (200 g) paprika-chili-tuorejuustoa

2 kananmunaa

mustapippuria myllystä

Chili Explosionia myllystä

 

 

 

pinnalle:

150 g Mustaleima Emmental-raastetta

 

 

 

 

Nypi pohjan voi ja kuivat ainekset murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla ja esipaista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 


Kuulluta sipulisilput öljyssä. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos esipaistetun pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa puolisen tuntia.