KINKKUPIIRAKKA
pohja:
100 g huoneenlämpöistä voita
1 dl perunasosejauhetta
1 dl spelttijauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1 dl kylmää vettä
täyte:
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 sipuli silputtuna
loraus oliiviöljyä
1 pkt (300 g) palvikinkkuleikkelettä silputtuna
1 prk Creme Bonjour Cuisine paprika-chili
1 prk (200 g) paprika-chili-tuorejuustoa
2 kananmunaa
mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
pinnalle:
150 g Mustaleima Emmental-raastetta
Nypi pohjan voi ja kuivat ainekset murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele haarukalla ja esipaista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Kuulluta sipulisilput öljyssä. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos esipaistetun pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa puolisen tuntia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.