KYLMÄSAVUPORO-KANTARELLIPASTA
1 l kantarelleja silputtuna
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
nokare voita
150 g kylmäsavupororouhetta
1/2 dl kuivaa valkoviiniä
1 dl parmesaaniraastetta
1 dl kuohukermaa
tuoretta timjamia, niin paljon kuin jaksat nyppiä
mustapippuria myllystä
Falksalt Gourmet-herkkutattisuolaa
200 g kantarellituorejuustoa
Lisäksi:
250 g pastaa (keittämätön)
tarjoiluun:
vastaraastettua parmesan-juustoa
Hauduta kantarellisilppua kuivalla pannulla hetki, jotta suurin osa nesteestä haihtuu pois. Lisää pannulle voita ja sipulisilput ja kuullota muutama minuutti kunnes sipuli pehmenee. Lisää pannulle myös kylmäsavupororouhe.
Lisää loput ainekset pannulle, tuorejuustoa lukuunottamatta ja anna kiehua miedolla lämmöllä pastan keittämisen ajan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Siirrä kastike pois levyltä ja sekoita tuorejuusto joukkoon. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti vasta raastetun parmesaanin kera.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.