21371081_477453309283349_367794851123897

KYLMÄSAVUPORO-KANTARELLIPASTA


 
1 l kantarelleja silputtuna

1 pieni sipuli

2 valkosipulinkynttä

nokare voita

150 g kylmäsavupororouhetta

1/2 dl kuivaa valkoviiniä

1 dl parmesaaniraastetta

1 dl kuohukermaa

tuoretta timjamia, niin paljon kuin jaksat nyppiä 

mustapippuria myllystä

Falksalt Gourmet-herkkutattisuolaa

200 g kantarellituorejuustoa

 

 

 

Lisäksi:
250 g pastaa (keittämätön)

 

 

 

tarjoiluun:

vastaraastettua parmesan-juustoa 

 

 

 

Hauduta kantarellisilppua kuivalla pannulla hetki, jotta suurin osa nesteestä haihtuu pois. Lisää pannulle voita ja sipulisilput ja kuullota muutama minuutti kunnes sipuli pehmenee. Lisää pannulle myös kylmäsavupororouhe.

Lisää loput ainekset pannulle, tuorejuustoa lukuunottamatta ja anna kiehua miedolla lämmöllä pastan keittämisen ajan.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Siirrä kastike pois levyltä ja sekoita tuorejuusto joukkoon. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti vasta raastetun parmesaanin kera.