19989288_452427555119258_556879284068676

CAESAR-RULLAVOILEIPÄKAKKU

 

 

12 viipaletta täysjyväpaahtoleipää

 

 

 

kostutus:

3 dl vettä 

1 kanafondikuutio

 

 

 

 

täyte:

1 prk Saarioisten Caesar-salaattikastiketta

1 pala (125 g) parmesaania raastettuna

1 rkl kapriksia silputtuna 

1 pkt (200 g) Vuolu-broilerviipaleita silputtuna

1 tl oreganoa

mustapippuria myllystä 

 

 

 

 

 

kuorrutus:

400 g maustamatonta tuorejuustoa 

50 g Saarioisten Caesar-salaattikastiketta 

parmesanraastetta

 

 

 

 

koristeluun:

punasipulikukka 

ruohosipulin kukkia 

basilikaa

herneenversoa

 

 

 

 

 

Leikkaa leipäviipaleista reunat ja lado viipaleet kelmun päälle 4 vierekkäin ja 3 peräkkäin. Kostuta.

 

Kuullota sipulisilput öljyssä pehmeäksi ja anna jäähtyä.

 

Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä täyte kostutettujen leipäviipaleiden päälle. Kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Painele kelmu tiiviisti rullan pintaan ja kääri rulla vielä folioon. Anna makujen tasaantua jääkaapissa yön yli.

 

 

 

Seuraavana päivänä poista kelmut ja siirrä kakku tarjoilulautaselle.

 

Notkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon salaattikastike ja parmesanraaste. Levitä kuorrute kakun pintaan ja koristele kakku.