CAESAR-RULLAVOILEIPÄKAKKU
12 viipaletta täysjyväpaahtoleipää
kostutus:
3 dl vettä
1 kanafondikuutio
täyte:
1 prk Saarioisten Caesar-salaattikastiketta
1 pala (125 g) parmesaania raastettuna
1 rkl kapriksia silputtuna
1 pkt (200 g) Vuolu-broilerviipaleita silputtuna
1 tl oreganoa
mustapippuria myllystä
kuorrutus:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g Saarioisten Caesar-salaattikastiketta
parmesanraastetta
koristeluun:
ruohosipulin kukkia
basilikaa
herneenversoa
Leikkaa leipäviipaleista reunat ja lado viipaleet kelmun päälle 4 vierekkäin ja 3 peräkkäin. Kostuta.
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä täyte kostutettujen leipäviipaleiden päälle. Kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Painele kelmu tiiviisti rullan pintaan ja kääri rulla vielä folioon. Anna makujen tasaantua jääkaapissa yön yli.
Seuraavana päivänä poista kelmut ja siirrä kakku tarjoilulautaselle.
Notkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon salaattikastike ja parmesanraaste. Levitä kuorrute kakun pintaan ja koristele kakku.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.