RAPARPERISIIRAPPI
4 dl raparperipaloja
4 dl sokeria
4 dl vettä
Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki, siivilöi ja kaada puhtaaseen lasipulloon. Käytä drinkkeihin tai vaikkapa jäätelön kastikkeena.
RAPARPERISANGRIA
5 limeä viipaloituna
jäisiä mansikoita
jääpaloja
muutama mintun oksa
2 dl raparperisiirappia
2 dl Triple Sec
3 dl Schweppes Russchian
6 dl kivennäisvettä
12 dl kuivaa kuohuviiniä
Pese limetit huolellisesti ja leikkaa ne lohkoiksi. Laita limelohkot, mansikat, mintun oksat sekä jääpalat kannuun tai boolimaljaan. Kaada päälle Triple Sec, Russchian ja kivennäisvesi ja sekoita. Lisää lopuksi kuohuviini.
Sekoita varovasti ja tarjoile heti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.