18882102_435148160180531_414052232537647

LÄMMINSAVULOHIPASTA

 

1 sipuli silputtuna

2 valkosipulinkynttä silputtuna

1 tuore Habanero silputtuna 

nokare voita

tilkka oliiviöljyä 

3/4 dl kuivaa valkoviiniä

2 dl kuohukermaa

1 tl sokeria

1 tl sitruunapippuria 

2 tl sitruunamehua

300 g perattua lämminsavulohta 

200 g kylmäsavulohi-tuorejuustoa 

 

 

 

lisäksi:

250 g simpukkapastaa (keitä pakkauksen ohjeen mukaan)

 

 

 

tarjoiluun:

vastaraastettua parmesan-juustoa

 

 

 

 

Kuullota sipuli- ja habanerosilppuja öljyssä, kunnes ne pehmenevät. Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa.

Lisää loput ainekset, tuorejuustoa ja lämminsavulohta lukuunottamatta. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Sekoita lämminsavulohi kastikkeen joukkoon. Siirrä kastike pois liedeltä kun lohi on lämmennyt ja sekoita tuorejuusto kastikkeen joukkoon. Kääntele valutettu pasta varovasti kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti vastaraastetun parmesaanin kera.

 

 

Viinilasillinen: Cono Sur Bicicleta Riesling