18622294_428072637554750_493979791285601

KOREALAISITTAIN MARINOIDUT BROILERFILEET 

 

6 maustamatonta broilerin ohutleikettä

 

 

marinadi:

2 rkl gochujangia

1/2 dl soijaa

3 rkl Miriniä

1 1/2 dl fariinisokeria

3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 1/2 rkl inkivääritahnaa

2 rkl seesamiöljyä

1 tl mustapippurirouhetta

 

 

 

 

Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Leikkaa fileet pitkittäin kahtia. Kääntele broilerfileet marinadin  sekaan niin että ne ovat kauttaaltaan marinadissa. Anna marinoitua pari tuntia.

Ota fileet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen grillaamista. Grillaa fileet kypsiksi.

 

 

 

 

 

KASVISNYYTIT

4 kpl 

 

tilkka öljyä

1 pss (300 g) Aurinkokasviksia (pakaste)

4 pientä kesäkurpitsaa

1 keltainen paprika

4 valkosipulinkynttä silputtuna 

1 punasipuli silputtuna 

1 rs miniluumutomaatteja

suolaa myllystä

mustapippuria myllystä

Chili Explosionia myllystä

1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka Cheddar

 

 

 

 

Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.

Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsat, miniluumutomaatit sekä valkosipuli- ja punasipulisilput folioihin.

Pyöräytä kasvisten väliin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia myllystä.

Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle ja sen päälle, sulje nyytit tiiviisti ja grillaa kypsiksi (tähän menee noin 25 minuuttia).

 

18622368_428072624221418_310019976430473

Viinilasillinen: Moselland Riesling Trocken