18740258_430532990642048_589841525719114

JÄÄTELÖ

 

jäätelömassa:

1 l kuohukermaa

1 prk (397 g) kondensoitua maitoa

6 rkl (90 ml) glukoosisiirappia

 

 

 

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja glukoosisiirappi ja vatkaa vielä kunnolla sekaisin. 

 

Jaa seos kolmeen eri kulhoon ja mausta makusi mukaan. Tästä annoksesta tulee noin litra kutakin makua jäätelöä.

 

 

 

 

 

MARIANNE-JÄÄTELÖ  (ylimmässä kuvassa)

 

1/3 jäätelömassasta

1 1/2 dl Marianne Crush

 

18739758_428967647465249_594039694347255

DUMLE-JÄÄTELÖ

 

1/3 jäätelömassasta

1 pss (220 g) Dumle-karkkeja, leikkaa veitsellä pieniksi kuutioiksi

 

 

 

 

18664651_428967657465248_468562912465726

BAILEY´S-JÄÄTELÖ

 

1/3 jäätelömassasta

1 1/2 dl Bailey´s-likööriä

 

 

 

 

Sekoita kolmasosaan jäätelömassasta paloitellut Dumlet. Kaada massa pakastusrasiaan.

Sekoita kolmasosaan jäätelömassasta Marianne Crush ja kaada massa pakastusastiaan.

Sekoita viimeiseen jäätelömassakulhoon Bailey´s ja kaada massa pakastusrasiaan.

 

Pakasta vähintään 8 tuntia, mielellään yön yli, niin massasta saa pyöriteltyä palloja jäätelökauhalla.