FB_IMG_1492860225519.jpg

BBQ--BROILERPIZZA

 

pohja:

1 1/4 dl vettä

1/2 rkl sokeria

1/2 tl suolaa

1/4 pkt hiivaa

1/4 dl oliiviöljyä

noin 3 dl vehnäjauhoja

 

 

 

Vaivaa taikina yleiskoneella ja anna kohota liinan alla tunti.

 

 

 

täyte:

BBQ-kastiketta

noin 150 g juustoraastetta (cheddar)

1 pkt (170 g) Amerikan pekonia

450 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita

BBQ-mausteseosta

3 valkosipulin kynttä hienonnettuna

1/2 Habaneroa silputtuna

2 palloa mozzarellaa

1/2 palaa Aura-juustoa

1 prk ananaspaloja

1 punasipuli renkaina

 

 

 

Suikaloi pekoni ja paista se rapeaksi omassa rasvassaan. Siirrä lautaselle odottamaan.

Paista broilersuikaleet pekonin rasvassa, mausta BBQ-mausteseoksella ja lisää kypsennyksen loppuvaiheessa pannulle myös valkosipuli ja Habanero.

Kauli taikina pyöreäksi, ohueksi levyksi. Levitä päälle kastike ja täytteet. Paista 300 asteisen uunin ylätasolla noin 5 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet väriä. 

 

 

Viinilasillinen: Allegro Organic Primitivo