GRILLATUT BROILERFILEET
2 rs (á 430 g) broilerin ohutleikkeitä
marinadi:
4 rkl kuivaa valkoviiniä
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl jallusinappia
3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia
2 valkosipulinkynttä puristettuna
2 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl roseepippurirouhetta
1 tl suolaa
1/2 tl chilijauhetta
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kääntele broilerfileet marinadin sekaan niin että ne ovat kauttaaltaan marinadissa.
Anna fileiden marinoitua yön yli ja grillaa ne kypsiksi.
Lisukkeena tällä kertaa itse tehtyjä maalaisranskalaisia, chevreä ja paholaisenhilloa.
Viinilasillinen: Moselland Riesling Trocken
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.