18425038_423418558020158_769202598436362

GRILLATUT BROILERFILEET 

 

2 rs (á 430 g) broilerin ohutleikkeitä 

 

 

 

marinadi:

4 rkl kuivaa valkoviiniä

4 rkl oliiviöljyä

2 rkl jallusinappia 

3 rkl Cane Syrup-ruokosokerisiirappia

2 valkosipulinkynttä puristettuna

2 tl paprikajauhetta

1 tl mustapippurirouhetta

1 tl roseepippurirouhetta

1 tl suolaa

1/2 tl chilijauhetta

 

 

 

 

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kääntele broilerfileet marinadin sekaan niin että ne ovat kauttaaltaan marinadissa.

Anna fileiden marinoitua yön yli ja grillaa ne kypsiksi.

 

 

 

Lisukkeena tällä kertaa itse tehtyjä maalaisranskalaisia, chevreä ja paholaisenhilloa.

 

Viinilasillinen: Moselland Riesling Trocken