MANGOBROILERI
2 valkosipulinkynttä
1 iso sipuli silputtuna
2 rs (á 430 g) broilerfileitä
nokare voita + tilkka oliiviöljyä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
1 punainen paprika suikaloituna
2 tuoretta mangoa tai 2 tlk sälykemangoa kuutioituna
1 tuore Habanero silputtuna
1 kanafondikuutio
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl mustapippurirouhetta
2 tl roseepippurirouhetta
2 rkl vehnäjauhoja (sekoita kermatilkkaan)
2 dl kuohukermaa
2 dl vettä
1 pala (170 g) Aura-juustoa murennettuna
Leikkaa broilerfileet pitkittäin kahtia. Mausta molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Ruskista pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa. Siirrä lautaselle odottamaan.
Kuullota paprikasuikaleita hetki ja siirrä nekin lautaselle odottamaan.
Kuullota silpulisilppua, kunnes se pehmenee, älä ruskista.
Lisää pannulle kaikki ainekset ja anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.
Tarjoile keitetyn basmatiriisin kera.
Viinilasillinen: Moselland Riesling Trocken, joka sopikin mainiosti tämän ruoan kaveriksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.