CHILIGOUDALLA TÄYTETYT JAUHELIHAPIHVIT
4 kpl
1 iso sipuli silputtuna
2 isoa valkosipulinkynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 tl savustettua paprikajauhetta
1 t l mustapippurirouhetta
2 tl Nomu BBQ Rub-mausteseosta
1/2 tl Poppamiehen savuchilijauhetta
lisäksi:
chiligoudaa
Amerikan pekonia
oliiviöljyä
Kuullota sipulisilput öljyssä. Sekoita kaikki mureketaikinan ainekset keskenään ja muotoile massasta kahdeksan saman kokoista pihviä.
Aseta neljän pihvin keskelle reilun kokoinen pala chiligoudaa ja nosta toinen pihvi päälle. Painele reunat kauttaaltaan tiiviisti kiinni, ettei juusto pääse valumaan ulos.
Kiedo jokaisen pihvin ympärille 2-3 pekonisiivua (kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla) ja sivele pintaan oliiviöljyä. Grillaa pihvit kypsiksi (tässä kannattaa käyttää grillausalustaa).
KASVISNYYTIT
4 kpl
tilkka öljyä
1 pss (300 g) Aurinkokasviksia (pakaste)
4 pientä kesäkurpitsaa
1 keltainen paprika
4 valkosipulinkynttä silputtuna
1 nippu kevätsipulia
1 rs miniluumutomaatteja
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Chili Explosionia myllystä
1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka Cheddar
1 Blackie-tuorejuusto Makea Chili
Ota esille 4 suurehkoa arkkia vahvaa foliota. Sipaise folioiden pintaan hiukan öljyä, etteivät kasvikset tartu kiinni.
Jaa pakastekasvikset, kuutioidut paprika ja kesäkurpitsat, miniluumutomaatit sekä valkosipuli- ja kevätsipulisilput folioihin.
Pyöräytä kasvisten väliin suolaa, mustapippuria ja Chili Explosionia myllystä. Leikkaa chili-tuorejuusto sektoreiksi 8 osaan.
Jaa Koskenlaskija Ruoka kasvisten päälle ja sen päälle 2 chilituorejuustosektoria jokaiseen nyyttiin. Sulje nyytit tiiviisti ja grillaa kypsiksi (tähän menee noin 25 minuuttia).
GRILLATUT MAISSINTÄHKÄT
1 pkt esikeitettyjä grillimaisseja
viskiöljy:
3 rkl viskiä
1/2 dl oliiviöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl suolaa
1 valkosipulinkynsi puristettuna
1/2 tl mustapippurirouhetta
Sivele maissintähkät kauttaaltaan viskiöljyllä. Grillaa grillausalustan päällä silloin tällöin käännellen ja sivele grillauksen aikana viskiöljyllä kunnes maissintähkät ovat saaneet kunnolla väriä ja kaikki viskiöljy on käytetty.
GRILLATUT PIMENTOS DE PADRON-CHILIT
1 pss (200 g) Pimentos de Padron-chilejä
oliiviöljyä
sormisuolaa
Laita chilit kulhoon, kaada sekaan loraus oliiviöljyä ja ripottele reilusti sormisuolaa. Kääntele sekaisin. Grillaa grillausalustan päällä, kunnes chilit ovat saaneet kunnolla väriä.
Lisäksi lautasella grillattua pekoniin kiedottua parsaa.
Viinilasillinen: Bearflag Dark Red Wine Blend
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.