AMARULA-PANNACOTTA
5-6 annosta
2 1/2 liivatelehteä
1 1/2 dl täysmaitoa
3 dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 1/4 dl Amarula-likööriä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.
Mittaa maito, kerma, sokeri sekä vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehumispisteeseen.
Purista liivatteista vesi pois ja sekoita ne kuumaan kermaseokseen.
Anna jäähtyä välillä sekoitellen. Sekoita joukkoon Amarula.
Huuhdo silikonimuotit kylmällä vedellä ja jaa seos silikonimuotteihin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti, mieluummin yön yli.
Kierrä pannacottien reunat varovasi veitsellä ja kumoa pannacotat tarjoilulautasille.
Tarjoa pannacotat tomusokerilla makeutettujen lakkojen kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.