RAHKAMUNKIT
32 kpl
250 g maitorahkaa
50 g voita sulatettuna
1 kananmuna
3/4 tl suolaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
paistamiseen:
noin 1 1/2 l rypsiöljyä
pinnalle:
Siro erikoishienoa sokeria
Sekoita keskenään rahka, voisula, kananmuna, suola ja sokerit. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon ja lisää rahkaseokseen. Jaa taikina 32 osaan ja pyörittele taikinasta pieniä palloja, halkaisijaltaan noin 3 cm.
Paista munkit kuumassa öljyssä esim. wok-pannussa kullanruskeiksi.
Nosta reikäkauhan avulla lautaselle kolminkertaisen talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Kierittele lämpimät munkit sokerissa ja tarjoile heti.
HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.